Bootcamp teamchallenge 2

B

Hoezo in teamverband?! Net als bij elke ander teamsport kun je bij ons ook samen strijden, plezier hebben en verliezen of winnen. Onze trainers hebben jarenlang ervaring bovendien beschikken ze over een super training accommodatie en daardoor is er een sterke basis.  Geen les is hetzelfde. Het is niet alleen super gezellig maar ook word je ook nog eens veelzijdig super fit. Ga naar lidmaatschap voor tijden en prijzen.

Altijd weer een verrassing, en de team challenges zijn ook super leuk!

Bootcamp Teamchallenge #2

Ben je enthousiast geworden?

Maar is er nog een drempel?

Geen probleem. Klik op de knop en maak een afspraak voor een gratis proefles! Zoals je hebt kunnen lezen kun je op elk niveau bij ons komen trainen.  Tot gauw, toch?!

Zoek je een teambuilding activiteit?

In de vorm van een bootcamp clinic.

Geen probleem. Klik op de knop en geef jouw wensen en vragen door! Zoals je hebt kunnen lezen is het super gezellig en word je ook nog eens voldaan moe. Wie weet tot gauw!

Monkeybar proof!

Ben jij monkeybar proof?

De training mogelijkheden zijn zeer veelzijdig waardoor een bootcamp les als zeer variërend worden ervaren. Hier zie je de monkeybar incline maar via de touwen klimmend heb je de decline monkeybar. We hebben nog meer varianten zoals de monorail en de flat monkeybar.