Calisthenics training

C

Al vanaf het begin hebben we calisthenics atleten in huis. Sinds oktober 2017 hebben we elke laatste vrijdagavond van de maand een calisthenics training van anderhalf uur.  Trainen op eigen lichaamsgewicht waarbij wordt geprobeerd om stap voor stap jouw grenzen te verleggen en om van elkaar te leren. Je kunt het op elk niveau beoefenen. Uiteindelijk gaat het om fit en functioneel sterk te zijn niettemin is het mooi meegenomen dat je ook nog nice moves kunt zoals bijvoorbeeld een back lever of een muscle up.

Super dat iedereen elkaar helpt, hierdoor wordt ik sneller beter – volgens één van de vrouwelijke atleten!

Calisthenics Training

Ben je enthousiast geworden?

Maar is er nog een drempel?

Geen probleem. Klik op de knop en maak een afspraak voor een gratis proefles! Zoals je hebt kunnen lezen kun je op elk niveau bij ons komen trainen.  Tot gauw, toch?!

Zoek je een teambuilding activiteit?

Met calisthenics als onderdeel?

Geen probleem. Klik op de knop en geef jouw wensen en vragen door! Zoals je hebt kunnen lezen is calisthenics voor iedereen toegankelijk.  Wie weet tot gauw!

Get strong!

Word sterk!

Met het, voornamelijk, trainen op eigen gewicht is calisthenics een krachtige vorm van trainen. Het vergt veel discipline en doorzettingsvermogen maar je voelt je zelf steeds sterker voelen. Eénmaal op deze manier getraind wil je niet meer anders.  Zeker komt er ook gewicht aan te pas zoals dips met gewichtschijven en squat met bijvoorbeeld een zandzak.